CLUB ULTRAMIND ROMÂNIA
La acest Club pot participa toţi absolvenţii Cursurilor create de Jose Silva , indiferent unde şi în ce ţară au fost absolvite şi indiferent de ce instructor au fost predate.
Ultramind E.S.P, Silva Holistic Healing ,etc....


Întîlnirile Clubului se vor desfăşura sub forma unui Workshop. Aici vom face perfecţionari de technici , programări în grup pentru diferite probleme ale absolvenţilor din viaţa de zi cu zi , inclusiv aplicaţii pentru probleme de sănătate atît pentru noi cît şi pentru persoanele dragi nouă. De asemeni vom schimba opinii şi impresii despre şi cum s-au făcut progrămarile, cum s-au primit răspunsurile la technicile făcute , cum s-au rezolvat cazurile , inclusiv cele de sănătate.

Locaţiile unde se vor ţine aceste întîlniri se vor trimite pe adresa de e-mail a fiecarui absolvent a cursurilor create de Jose Silva care se vor înscrie la aceste întîlniri ale Clubului, pentru ca locurile vor fi limitate .

Este posibil ca în funcţie de locaţia întîlnirilor să existe o mică taxă de participare  pentru a se putea acoperi costurile legate de închirierea sălii de curs şi eventual deplasarea în caz că aceste întîlniri ale Clubului se vor face în altă locaţii din tară.