UltraMind UltraMind UltraMind

Folosim întotdeauna expresiile la timpul prezent ! Trebuie să crezi că scopul tău se află în sfera posibilităților de realizare.

Dacă repeți afirmația și în același timp  te gândești că nu o poți îndeplini, vei sabota singur acest proces. Poți începe să practici această metodă cu scopuri mai mici și mai credibile pentru a îţi consolida încrederea.

Pe măsură ce îți vei atinge aceste scopuri, încrederea în tine și în afirmațiile tale va crește şi astfel vei putea rezolva probleme din ce în ce mai mari.

Read more...

Odată cu exercițiu de centrare Silva ne vom putea reduce frecvențele cerebrale la un nivel mult mai stabil și mult mai puternic nivel denumit științific, nivel ALFA. Acest nivel ne permite să controlăm și să valorificăm puterea minții noastre.
Există două tipuri de relaxare:
- Relaxare pasivă
Rămânând în acest tip de relaxare comutat pe modul pasiv îi lăsam corpului nostru posibilitatea să își activeze singur mecanismele naturale de însănătoșire pe care noi le avem în mod natural, dezactivând sau decuplând mecanismele de supraviețuire.
- Relaxarea activă pe care o putem atinge prin tehnicile lui Jose Silva, ne permite să folosim relaxarea, adică starea relaxată a minții pentru a ne rezolva problemele, pentru a ne îmbunătății memoria, pentru a învăța lucruri noi pentru a ne schimba obiceiurile nedorite, pentru a ne îmbunătății sănătatea și capacitățile de vindecare a creierul nostru.

Read more...

Nota: Din motive organizatorice persoanele care au absolvit deja un curs Silva UltraMind E.S.P şi se înscriu pentru un curs UltraMind E.S.P sunt rugate să specifice acest lucru la rubrica "Comentarii" atunci cînd fac înscrierea şi să aducă la curs diploma de absolvire . Astfel pot beneficia de tariful pentru repetarea cursului. Mulţumim !

Din ce în ce mai bine din toate punctele de vedere!

Read more...

Abonati-va la Newsletter