Nota: Din motive organizatorice persoanele care au absolvit deja un curs Silva UltraMind E.S.P şi se înscriu pentru un curs UltraMind E.S.P sunt rugate să specifice acest lucru la rubrica "Comentarii" atunci cînd fac înscrierea şi să aducă la curs diploma de absolvire . Astfel pot beneficia de tariful pentru repetarea cursului. Mulţumim !

Din ce în ce mai bine din toate punctele de vedere!


Sistemul ULTRAMIND creat de Jose Silva este  singurul sistem în concordanţă atît cu metoda ştiintifică cît şi cu religia. Ultramind nu încalcănici un principiu ştiintific sau religios,va funcţiona pentru tine indiferent de religia sau de pregătirea ta ştiinţifică.  90 % din oameni gîndesc şi acţionează la nivelul Beta al creierului ,adică la 20 de cicluri de secundă.
Cei 10 % care gîndesc şi acţionează la 10 cicluri pe secundă ,adică la nivelul Alfa al creierului sunt mai norocoşi,mai sănătoşi ,realizează orice îşi propun . Din studiile făcute sa demonstrat că toate geniile lumii : Leonardo da Vinci, Nikola Tesla, Albert Einstein, Jose Silva gîndeau şi acţionau la nivelul Alfa al creierului .

Acum vei putea învăţa şi tu cum să atingi şi să acţionezi la nivelul Alfa în mod conştient. Mai mult ,îţi poţi dezvolta  percepţia extra-senzorială ( ESP), îţi poţi proiecta mintea în diferite locuri de pe planetă şi din Galaxie  pentru a gasi informaţiile de care ai nevoie ,pentru a putea lua deciziile cele mai bune în privinţa sănătaţii, relaţiilor, afacerilor, în orice domeniu ai nevoie .

După cum bine ştii din experienţa ta atunci cînd iei decizii rele ai parte de suferinţă,dezamăgire , eşecuri, nefericire în general. Deciziile bune în schimb îţi aduc fericire, iubire, împlinire,succes.

Normal că fiecare dintre noi ne dorim sa luăm mereu cele mai bune decizii,iar acest lucru îl putem face lăsîndu-ne ghidaţi de o Inteligenţă Superioară sau de Isus,Buddha ,Alah ,cum vrei tu să numeşti pe acest ghid al tau in funcţie de credinţele tale.

Aplicînd Technica Proiecţiei Mentale  pe care o vei învaţa la Curs cu ajutorul Instructorului , vei putea să  primeşti  instrucţiunile de care ai nevoie pentru a corecta problemele pe acest pămînt şi implicit pentru ca TU să ai o viaţă mai bună .
O viaţă mai bună în opinia lui Jose Silva era astfel :
1.  Sănatatea este primordială. Doar fiind sănatos îţi poţi îndeplini misiunea pe acest pămînt , poţi fi de ajutor tuturor celor care au nevoie de tine .Poţi obţine îndrumare în a îţi regăsi starea de sănatate, nutriţia corectă, eliminarea nivelului de stres , o vitalitate şi longevitate crescută.
2.  Îmbunătăţirea şi armonizarea tuturor  relaţiilor interumane din viaţa ta : prietenie, iubire, casătorie, familie ,copiii, afaceri.
3.  Creşterea şi dezvoltarea afacerii tale pentru a putea realiza lucruri cît mai frumoase ,mai utile şi mai măreţe atît pentru umanitate cît şi pentru tine şi cei dragi ţie.

Astăzi oamenii au înţeles că suntem fiinţe fizice şi spirituale , că suntem conectaţi cu toţii între noi şi vor să înveţe cum să îşi dezvolte abilităţile mentale astfel încît să se poata conecta spiritual cu alţii ,să comunici cu Inteligenta Superioară,să îţi dezvolţi telepatia ,să faci proiecţii mentale pentru a corecta diferite probleme.

Acum cu noul Curs UltraMind E.S.P  vei învăţa să :
- atingi nivelul Alfa al creierului în doar cîteva minute prin Exerciţiul de Centrare  Silva conceput de Jose Silva
- atingi un nivel adînc de relaxare în doar cîteva minute
- înveţi şi memorezi mai repede,mai uşor
- îţi întăreşti voinţa
- îţi stimulezi creativitatea ,inspiraţia şi imaginaţia
- îţi menţii şi redobîndeşti starea ta naturală de sanătate
- elimini orice fel de obişnuinţe negative şi dependenţe ca :fumatul, controlul greutaţii, alcool, droguri, etc...
- creşterea performanţelor în sport ,oricare ar fi nivelul tău
- influenţezi alte persoane de la distanţă
- îţi îmbunătăţeşti şi îţi menţii la nivele maxime toate relaţiile interumane pe care le ai.
- elimini stresul din viaţa ta ori de cîte ori ai nevoie de linişte
- dobîndeşti claritate în decizii şi o concentrare mai eficientă
- îţi foloseşti în mod precis şi cu maximă încredere intuiţia ta naturală
- ai succes în afaceri  aplicînd technicile UltraMind E.S.P create de Jose Silva
- cum şi cînd să foloseşti Technica Proiecţiei Mentale pentru a primi ajutor şi îndrumări de la Inteligenţa Superioară
- foloseşti Technica Celor 3 Scene ,folosind îndrumările primite ,pentru a putea programa : succesul în viaţă, relaţia pe   care ţi-o doreşti ,îmbunatăţirea stării de sănătate cît şi vindecarea pe care ţi-o doreşti în caz că ai nevoie, îmbunătăţirea relaţiei tale cu toate persoanele din viaţa ta,casa, maşina sau motocicleta pe care o vrei şi tot ceea ce  mintea ta poate concepe .

Technici Specifice UltraMind E.S.P

-- Technica Celor 3 Scene ; poţi corecta orice fel de problemă din viaţa ta ,faci lucrurile să se întîmple aşa cum este cel mai bine pentru toate părţile implicate conform principiilor Silva UltraMind
-- Technica Proiectiei Mentale prin care obţii îndrumări şi raspuns de la Nivelele Superioare ,oricare ar  reprezenta acestea pentru tine ( Divinitate , Inteligenţă Superioară  , etc ..)
- obţii informatii despre intenţiilor persoanelor cunoscute şi necunoscute
- descoperi de ce ai fost trimis pe Pămînt şi care este misiunea ta aici
Toate acestea şi multe altele le poţi învăţa şi folosi în folosul umanităţii şi al tău în doar 2 zile de Curs,timp în care vei descoperi incredibila putere a minţii tale şi ceea ce poţi face cu ea.. Te astept la Curs !


 Instructor  UltraMind E.S.P . Victor Benescu